به گزارش به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، مجری این طرح، گروه سلامت در بلایا و فوریتهای دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که مأموریت ویژه توسعه دانش سلامت در بلایا و فوریتها در کلان منطقه ۱۰ را در اختیار دارد.
همکاران اصلی طرح نیز متخصصان و اعضای هیئت علمی حوزه سلامت در بلایا و فوریتها از ۱۴ دانشگاه و سازمان مرتبط هستند که نقش مهمی در پیشبرد اهداف این طرح ایفا کردهاند.
به گفته متخصصان، نحوه سیاست گذاری و مدیریت بحران در سازمانها یکی از مهمترین عاملهای ارتقای ظرفیت مقابله سازمان در برابر بلایا به شمار میرود.
استفاده از شواهد علمی در هنگام مدیریت و تصمیمگیری، میتواند منجر به برنامهها و تصمیمات اثربخشی شود که علمی و منطبق با بستر فرهنگی اجتماعی ایران بوده و در نهایت نجات زندگی انسانهای بسیاری را در بلایای آتی در پی خواهد داشت.
مهمترین مسئله در این راستا شکاف موجود بین بدنه علمی و اجرایی مدیریت بحران در کشور است که مرتفع کردن آن با راه اندازی وب اپلیکیشن توسعه دانش سلامت در بلایا و فوریتها به طور قابل توجهی تسهیل میشود.
این وب اپلیکیشن توسعه دانش سلامت در بلایا و فوریتها، پژوهشهایی را که استادان، متخصصان و دانش آموختگان سلامت در بلایا برای پاسخ به نیازهای علمی و اطلاعاتی مدیران، سیاست گذاران و متخصصان بلایا انجام دادهاند به زبان کاربردی و عملیاتی مطرح میکند و در دسترس کاربران این حوزه یعنی مدیران سیستم سلامت در ردههای مختلف، کارشناسان ستادی و عملیاتی و نیز همه مدیران و تصمیم سازان حوزه مدیریت بحران قرار میدهد.